Nordic Worming

Matokäyttöinen biomassan kierrätys

Miten madot auttavat puutarhaasi?

Matolannoitteen ja sen sivutuotteiden uskomaton voima ei hyödytä vain ammattilaisia. Hyödyt pätevät yhtä lailla yksityisiin puutarhoihin tai kukkaistutuksiin.

Jos kasvatat vihanneksia omaan käyttöösi, se, miten ruokit niitä, vaikuttaa oleellisesti lopputuotteen makuun, laatuun ja määriin.

icongreen wormFIKSUMPI VALINTA

Madot ovat ainoita eläimiä, joiden tiedetään omaavan kyvyn tuottaa huippulaatuista multaa. Me kaikki elämme, syömme ja kuolemme ohuella, noin 30 senttimetrin paksuisella kuorella, joka on ainoa osa maaperästä, joka pystyy ylläpitämään kasvustoa. Madot näyttelevät suurinta roolia maaperän päällikerroksen herkässä uudistumisprosessissa, lisäämällä siihen ravinteita jätöksiensä kautta.

Puutarhasi kasvien ruokkiminen matolannoitteella antaa niille samaa ruokaa kuin luontokin – puhtaimmassa, tiivistetyimmässä muodossaan.

Lue lisää

icongreen ideaTERVEELLISEMPI VALINTA

Muotoillaan tämä näin: sillä, mitä mieltä olet ilmaston lämpenemisestä, ei ole mitään väliä. Ei ole mitään syytä, miksi saastuttaa ilmaa, maaperää tai vettä puhtaasti laiskuudesta.

Kierrättämällä biomassaa, otamme kaikki elementit haltuun yhdellä ratkaisulla. Ilmaston ei tarvitse käsitellä metaania tai hiilidioksidia, maaperä paranee matolannoitteesta ja vesi ei kuormitu kemikaaleista, jotka ovat mahdollisesti haitallisia kasvustolle ja eläimistölle ja – lopulta – meille.

 Lue lisää

icongreen feetPAIKALLINEN VALINTA

Nordic Wormingillä pyrimme paikalliseen tuotantoon, lähellä asiakasta. Vähentämällä tarvetta materiaalin siirtelyyn ympäri maata, pystymme pitämään ekologisen jalanjälkemme erittäin pienenä.

Asiakkaamme voivat olla varmoja, että heidän valitsemansa lannoite on tuotettu jossain lähistöllä ilman pinnan louhimista, merikuljetuksia tai muita luontoa ja ihmisiä mahdollisesti vahingoittavia prosesseja, täällä tai ulkomailla.

Paikallisten viljelijöiden tukeminen – ei vain meidän itsemme! – on paras tapa kestävään maatalouteen ja vastuulliseen resurssien käyttöön.

Lue lisää

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok