Nordic Worming

Matokäyttöinen biomassan kierrätys

Miten madot voivat auttaa yritystäsi?

Jos olet tuottaja, ympäristöstä puhuminen on mukavaa ja merkityksellistä, mutta numeroista puhuminen auttaa ymmärtämään tuotteiden ja palveluiden arvon. Samalla kun kestävästä kehityksestä tulee enenevässä määrin kuluttajien huomion keskipiste, me Nordic Wormingilla haluamme tarjota asiakkaillemme keinot vastata: ”Kyllä, toimintamme on kestävää!”.

Joten aloitetaan katsomalla tarkemmin joitain puhtaasti taloudellisia etuja, joita matolannoite voi yrityksellesi tuoda:

icongreen leavesJopa 120% enemmän hedelmiä

Tutkimus on osoittanut, että humushapon lisääminen (matolannoitteesta) istutusainekseen voi lisätä mansikkasatoa kontrolliryhmän keskimäärin viidestä hedelmästä per kasvi, matolannoite-ryhmän 11:een hedelmään per kasvi. Vaikutus oli riippumaton saatavilla olevien ravinteiden keskittymisestä. Muita testattuja kasveja olivat kehäkukka, tomaatti ja paprika. Humushappo kiihdyttää myös lehtien kasvua ja juurihaarojen tuotantoa, tuloksena kokonaisuudessaan terveempi kasvi.

Löydät tämän ja muita julkaisuja “Linkkejä”-osiosta.

Linkkeihin!

icongreen exclamationKäytä vähemmän, saa enemmän!

Vuonna 2000 julkaistu tutkimus on osoittanut, että kaikki edut matolannoitteen lisäämisestä istutusainekseen oli saavutettavissa 10 – 40 prosentin pitoisuudella.

Tämä saattaa tuntua suhteellisen korkealta määrältä jos verrataan nestemäisiin lannoitteisiin, mutta on tärkeää muistaa, että vain yksi levitys riittää kasvin tarpeisiin moneksi viikoksi!

Jos haluat parantaa tuottavuuttasi ja samalla pienentää kustannuksiasi, matolannoite on ihanteellinen apu. Se tarjoaa hitaasti vapautuvia ravintoaineita, parantaa maaperän rakeisuutta, tasoittaa pH-arvoja ja sitoo kosteutta.

Löydät lisää tietoa “Tietoa ja Numeroita”-osiosta.

Tietoihin ja Numeroihin!

icongreen binANSAITSE JÄTTEENHALLINNALLASI

Haluamme mennä askeleen pidemmälle “perinteisestä” jätehuollosta. Sen sijaan, että vain otat pihaltasi ja jätät tyhjiä roskapönttöjä, saamme joskus käännettyä virran…

Jos olet tuottaja, voit pientä palkkiota vastaan periä valitsemasi prosenttiosuuden matolannoitteesta, jonka olemme tuottaneet biomassastasi: me kutsumme tätä Takaisinmaksuksi.

Riippuen toimitetun biomassan määrästä ja valitsemasi prosenttiosuuden suuruudesta, Takaisinmaksulla voit saada matolannoitetta lähes kaikkeen, alkaen muutamasta kasvista, aina koko peltoon tai enemmän.

Lue lisää

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok